jenproeftwijn.nl - Meer leren over wijn

Wijnproeverij Online

door dec 4, 20200 Reacties

Wijnproeverij online

Een wijnproeverij online is een leuke mogelijkheid voor teams, vrienden en familie om toch iets samen te doen. Iedereen heeft zin in iets feestelijks en verbinding met elkaar is zo belangrijk. Verwen je collega’s, vrienden of familie met een prachtig wijnpakket en geniet samen van de wijnproeverij online.

Hoe werkt het?

Stap 1

Wijnpakket

Je kiest het wijnpakket voor jouw gezelschap uit. Er is een keuze tussen 2 wijnpakketten:

A Wijn voor iedere dag

B Premium wijnpakket

A Wijn voor iedere dag
Dit pakket bevat 6 flessen heerlijke wijn van kleine Europese wijnproducenten. Er is een keuze tussen Italië, Spanje en Frankrijk.
Kosten €45, – (geen BTW)

B Premium wijnpakket
Dit pakket bevat 6 flessen luxe wijnen van kleine Europese wijnproducenten. Er is een keuze tussen Italië, Spanje en Frankrijk.
Kosten €85, – (geen BTW)

Leuk verpakt in houten krat

De wijnen worden heel leuk verpakt als geschenk in een authentiek hergebruikt houten krat. Woon je in Amsterdam? Dan worden de wijnen gratis bij je thuisbezorgd. Anders bedragen de verzendkosten €8,50 per wijnpakket.

Stap 2

Boek een vinoloog erbij

We spreken samen een datum en tijd af en kiezen 4 flessen uit om samen online te proeven. Jij zorgt voor een link voor de online wijnproeverij op een platform van jouw keuze (Zoom, Google hangouts etc.)

Online wijnproeverij

We gaan 4 wijnen gezamenlijk proeven, 2 wit en 2 rood in ongeveer 1 uur. Ik begin de wijnproeverij online met een uitleg hoe je nu eigenlijk goed proeft. Dit doe ik via de BLICCI methode: balans, lengte, intensiteit, concentratie, complexiteit en integratie. We maken een reis door koele en warme klimaten en kijken wat dat met de smaak en de geur doet. Ook bespreek ik de belangrijkste kenmerken van de druivenrassen en vertel ik over de herkomst van de wijnen.

Proefformulieren en wijnbeschrijvingen

De deelnemers ontvangen ook proefformulieren en wijnbeschrijvingen met aanbevelingen over wijnglazen, schenktemperatuur en wijn-spijs adviezen.

Kosten: €125,- (geen BTW)

Bestel op tijd om teleurstellingen te voorkomen, ook in verband met de tijdige bezorging van de wijnen!

neem contact op!

Wil je een offerte, boeken, samenwerken of heb je een vraag? Ik hoor graag van je! Neem contact op via het contactformulier of bel: 06-27020221.

contactformulier

15 + 7 =

Schrijf je in voor de beste wijntips van Jen en ontvang gratis: 
"De wijngids met uitleg over wijnproeven + 4 handige infographics"

Gefeliciteerd!

Je kan nu de gids downloaden

Pin It on Pinterest

Share This