fbpixel

Over Jenproeftwijn.nl

 

 

Wijnbeleving

Vertraging, aandacht voor jezelf, verbinding met de ander en genieten. De basis voor het echte leven en de ingrediënten voor de beste wijnen. Door mij, onlosmakelijk met elkaar verbonden in Jen Proeft Wijn. Een scala aan wijnbelevingen waarin ik je leer de wijn te begrijpen.  Van complexiteit naar puur genieten. Precies zoals het echte leven bedoeld is!

De passie, de trots van de mensen die vanuit een eeuwenoude traditie hun wijn maken, de esthetiek van een land, het buiten zijn en de verhalen die daarbij horen zijn aspecten die ik daarvoor graag met je deel. Dat doe ik door je mee te nemen langs de keuzes die de wijnmaker heeft gemaakt om te komen tot de smaak die op dat moment rondzingt in je mond. Op een manier die ook zonder wijnkennis te volgen is.

Hierbij verras ik je graag met bijzondere wijnen. Wijnen uit een onbekend land of op speciale wijze gemaakt. Wijnen die zich door mij laten vinden omdat ik altijd oprecht nieuwsgierig blijf en zoek op ongebruikelijke plaatsen. Naar het product, maar ook naar de mensen erachter. Het zijn hun verhalen die voor mij de essentie van wijn zichtbaar maken en de beleving compleet.

Net als de wijnen zelf serveer ik de beleving in een aantal verschillende smaken:

 

Wijn- en champagneproeverij als onderdeel van een bedrijfsuitje, vrijdagmiddagborrel of als leuke activiteit met vrienden. In stijl, op maat en altijd iets bijzonders

Wijnreizen waar het proeven van mooie wijnen voorop staat. Vol kleur, geur en smaak

 

Ook online deel ik mijn liefde voor wijn in een blog. Een blog vol informatie over wijn die ik zonder al zijn complexiteit met je deel. En een blog over wijn en spijs omdat die zo mooi complementair aan elkaar kunnen zijn. Lees je mee?

Wil je meer weten? Kijk dan eens rond op de website die vol staat met informatie over alle wijnbelevingen. Tevens werk ik samen met een aantal andere vinologen via wijnproeverijamsterdam. Ben je geïnspireerd over de wijnproeverijen of over de wijnreizen? Bel of mail me. Ik maak graag kennis met je en vertel je mijn verhaal.

Jennifer Jernberg, Registervinoloog Wijnacademie

neem contact op!

Wil je wat weten, delen, samenwerken of heb je een vraag? Ik hoor graag van je! Neem contact op via het contactformulier of bel: 06-27020221.

contactformulier

3 + 12 =

ONTDEK DE BESTE TIPS OM WIJN TE PROEVEN VAN JEN!
ALLES OVER WIJNPROEVEN UITGELEGD EN SAMENGEVAT IN 4 PRACHTIGE INFOGRAPHICS!

Gefeliciteerd!

Je kan nu de gids downloaden

Pin It on Pinterest

Share This