jenproeftwijn.nl - Meer leren over wijn

Wijnreis Italië

Ik hou van Italië, het land van smaak, lekker eten, mooie wijnen, prachtige landschappen en de tijd nemen om hiervan te genieten. Boek een wijnreis naar Italië!
Voorstel aanvragen

Wijnreis Italië

Wijnreis Italië vol geur, kleur en smaak 
Ik hou van Italië het land van smaak, lekker eten, mooie wijnen, prachtige landschappen en de tijd nemen om hiervan te genieten. En dan de wijnen! Ach daar kan ik uren over doorgaan. De nebbiolo uit Piëmonte, de sangiovese uit Toscane, de grechetto uit Umbrië! Ervaar het ook en ga met ons mee op wijnreis naar Italië.

Ontdek het echte Italië met een local

Met liefde en veel plezier organiseer ik op aanvraag een wijnreis naar Italië. Dit doe ik samen met mijn goede vriend Enrico. Hij is geboren en getogen in Umbrië en hij heeft in Rome en in Toscane gewoond. Hij spreekt de taal en weet de – voor velen nog verborgen – mooie plekken te vinden. Je maakt tijdens deze reizen kennis met de gastvrijheid van het land en haar mooie wijnen. Wijnen van druiven van het eigen wijndomein die vanuit een eeuwenoude traditie worden gemaakt. Waarbij ieder wijndomein zijn eigen prachtige verhalen heeft die de wijn extra kleur, geur en smaak geven. Heerlijk eten, mooie wijnen, bijzondere locaties weg van het massatoerisme en uitzichten om van te dromen! Het zal je aan niets ontbreken.

Om een indruk te geven is hier een impressie van onze wijnreis naar Umbrië:
De wijnproeverij in een prachtig kerkje op het wijngoed:
Kookworkshop met topkok Paolo Trippini (JRE Chef uit Umbrië):

En waar ik nog van droom……. laarzen aan het bos in en op jacht naar truffels. Een bos in de herfst, natte bladeren en dan daarna pasta met truffel bij een knapperend haardvuur met een heerlijk glas (of fles) rode wijn erbij. Heb jij je gezelschap bij elkaar? Dan organiseren wij op ieder moment in het jaar de wijnreis die jij wil!

neem contact op!

Wil je een offerte, boeken, samenwerken of heb je een vraag? Ik hoor graag van je! Neem contact op via het contactformulier.

contactformulier

Schrijf je in voor de beste wijntips van Jen en ontvang gratis: 
"De wijngids met uitleg over wijnproeven + 4 handige infographics"

Gefeliciteerd!

Je kan nu de gids downloaden

Pin It on Pinterest

Share This