fbpixel

Nieuwe wijnreis naar toscane!

OP 17 MEI 2018 ORGANISEER IK EEN WIJNREIS NAAR TOSCANE: KOM JE OOK?
 
klik hier!

Wijnreis Italië

Ik hou van Italië het land van smaak, lekker eten, mooie wijnen, prachtige landschappen en de tijd nemen om hiervan te genieten.
 
boek een wijnreis naar Italië!

Wijnreis Italië

 

Wijnreis Italië vol geur, kleur en smaak

Ik hou van Italië het land van smaak, lekker eten, mooie wijnen, prachtige landschappen en de tijd nemen om hiervan te genieten. En dan de wijnen! Ach daar kan ik uren over doorgaan. De nebbiolo uit Piemonte, de sangiovese uit Toscane, de grechetto uit Umbrie!

Ontdek het echte Italië met een local

Met liefde en veel plezier organiseer ik jaarlijks en op aanvraag een wijnreis naar Italië. Dit doe ik samen met mijn goede vriend Enrico. Hij is geboren en getogen in Umbrië en hij heeft in Rome en in Toscane gewoond. Hij spreekt de taal en weet de – voor velen nog verborgen – mooie plekken te vinden. Je maakt tijdens deze reizen kennis met de gastvrijheid van het land en haar mooie wijnen. Wijnen van druiven van het eigen wijndomein die vanuit een eeuwenoude traditie worden gemaakt. Waarbij ieder wijndomein zijn eigen prachtige verhalen heeft die de wijn extra kleur, geur en smaak geven. Heerlijk eten, mooie wijnen, bijzondere locaties weg van het massatoerisme en uitzichten om van te dromen! Het zal je aan niets ontbreken.

Om een indruk te geven is hier een impressie van onze wijnreis naar Umbrië:
De wijnproeverij in een prachtig kerkje op het wijngoed:
Kookworkshop met topkok Paolo Trippini (JRE Chef uit Umbrië):
En waar ik nog van droom……. laarzen aan het bos in en op jacht naar truffels. Een bos in de herfst, natte bladeren en dan daarna pasta met truffel bij een knapperend haardvuur met een heerlijk glas (of fles) rode wijn erbij. Een paar keer per jaar organiseren wij op een vaste datum een wijnreis waarop je je kan inschrijven (zie homepage). Maar heb je al een vaste groep, dan organiseren wij op ieder moment in het jaar de wijnreis die jij wil!

neem contact op!

Wil je een offerte, boeken, samenwerken of heb je een vraag? Ik hoor graag van je!

contactformulier

4 + 2 =

Pin It on Pinterest

Share This