jenproeftwijn.nl - Meer leren over wijn

Nieuwe wijnreis naar Toscane!

door okt 23, 20170 Reacties

Nieuwe wijnreis naar Toscane!

door okt 23, 2017Wijnreis0 Reacties

Je bent op zoek naar dat leuke restaurantje, waar de locals ook eten. Want je wil een echte ervaring.

Herkenbaar? Ga dan met mij mee op wijnreis. Het Italië weg van de platgetreden paden.

Op 17 mei 2018 organiseer ik een wijnreis naar Toscane. Dit doe ik samen met Enrico van ItaliëThuis. Enrico heeft jaren in Toscane gewoond en kent alle – voor velen nog verborgen – mooie verborgen plekjes.

We bezoeken wijngaarden, gaan koken met een echte Toscaanse kok die ons de geheimen van de Italiaanse keuken onthult. We eten in echte authentieke Italiaanse restaurants en proeven mooie wijnen. Wat bij mij als vinoloog natuurlijk voorop staat!

Maak kennis met de echte wijnboeren die nog zelf met hun tractor over hun wijngaard rijden. Slaap drie nachtjes in een mooie Agriturismo met uitzichten waar je van droomt. Ontmoet leuke mensen die ook van wijn houden.

De reis is inclusief:

  • Vervoer vanuit en naar de luchthaven van Pisa
  • Vervoer naar alle overige bestemmingen van deze reis, dus je bent niet de BOB!
  • Drie overnachtingen in een sfeervolle Agriturismo op basis van een tweepersoonskamer
  • ’s Morgens wordt een Italiaans (zoet) ontbijt geserveerd
  • Op vrijdag en zaterdag is er een kookworkshop met een Italiaanse chefkok, dat is dan ook onze lunch met zelf gemaakte gerechten!
  • We gaan een avond naar het middeleeuwse Volterra, 1 van de mooiste stadjes van Toscane!
  • Meerdere wijnproeverijen. Wij hebben wijnmakers geselecteerd die met passie heerlijke wijnen maken
  • Drie keer diner
  • Op zondag is er een tijd voor een cultureel bezoek aan Pisa en een heerlijke lunch
  • Mogelijkheid om wijn of olijfolie te bestellen met levering in Nederland via een internationale koeriersdienst tegen lagere kosten

De prijs van deze reis is € 795- per persoon.

De prijs is exclusief de vliegtickets naar Pisa. Een ticket naar Pisa kost rond de €100,- desgewenst boek ik deze voor je.

De prijs is ook exclusief wijn en alle andere dranken, zoals koffie, water enz., geconsumeerd tijdens het verblijf.

Ik vind het belangrijk dat de reis past bij het gezelschap. Daarom is er ruimte om wensen in te bouwen in het programma. Denk aan een bezoek aan een leuk stadje, een avondje uit etc. Laat het mij weten!

Kijk voor meer inspiratie bij het kopje wijnreizen. Daar vind je een impressie van de wijnreis van vorig jaar naar Umbrië

Wil je je opgeven, dat kan via het contactformulier. Voor vragen kan je mij altijd bellen of mailen.

M: 06-27020221

E: jennifer@jenproeftwijn.nl

De reis gaat door. Er zijn nog 6 plekken over!

neem contact op!

Wil je wat weten, delen, samenwerken of heb je een vraag? Ik hoor graag van je!

contactformulier

<div class=" et_pb_row et_pb_row_2"><!-- [et_pb_line_break_holder] --> <div class="et_pb_column et_pb_column_4_4 et_pb_column_3 et_pb_css_mix_blend_mode_passthrough et-last-child"><!-- [et_pb_line_break_holder] --> <!-- [et_pb_line_break_holder] --> <!-- [et_pb_line_break_holder] --> <div class="et_pb_promo et_pb_module et_pb_bg_layout_dark et_pb_text_align_center et_pb_cta_1 et_pb_no_bg"><!-- [et_pb_line_break_holder] --> <!-- [et_pb_line_break_holder] --> <!-- [et_pb_line_break_holder] --> <div class="et_pb_promo_description"><!-- [et_pb_line_break_holder] --> <h2 class="et_pb_module_header">Gefeliciteerd!</h2><!-- [et_pb_line_break_holder] --> <p>Je kan nu de gids downloaden</p><!-- [et_pb_line_break_holder] --> </div><!-- [et_pb_line_break_holder] --> <div class="et_pb_button_wrapper"><a class="et_pb_promo_button et_pb_button" href="https://www.jenproeftwijn.nl/wordpress/wp-content/uploads/2018/02/Leer-wijn-proeven-Jenproeftwijn.pdf" target="_blank">klik hier!</a></div><!-- [et_pb_line_break_holder] --> </div><!-- [et_pb_line_break_holder] --> </div> <!-- .et_pb_column --><!-- [et_pb_line_break_holder] --> <!-- [et_pb_line_break_holder] --> <!-- [et_pb_line_break_holder] --> </div>

neem contact op!

Wil je een offerte, boeken, samenwerken of heb je een vraag? Ik hoor graag van je! Neem contact op via het contactformulier of bel: 06-27020221.

contactformulier

9 + 11 =

Schrijf je in voor de beste wijntips van Jen en ontvang gratis: 
"De wijngids met uitleg over wijnproeven + 4 handige infographics"

Gefeliciteerd!

Je kan nu de gids downloaden

Pin It on Pinterest

Share This